Naše usluge

Zaposlenje je jedan od najvažnijih faktora u životu svakog čoveka. Omogućava nam finansijsku stabilnost, sticanje novih životnih iskustava i pruža nam osećaj zadovoljstva jer smo svesni da kroz obavljanje naših dnevnih zadataka stvaramo korist za ljude oko sebe. Dobro je znati da vam pri traženju željenog posla pomaže tim iskusnih stručnjaka.

 1. Veliki izbor slobodnih radnih mesta
  Posetite stranicu http://www.adecco.rs/radna-mesta/ budući da na njoj svaki dan ažuriramo listu novih slobodnih radnih mesta i objavljujemo aktuelne oglase. Pronađite odgovarajuću poziciju te se prijavite na jedan od bezbroj načina navedenih u oglasu.
 2. Nudimo vam upis u Adecco bazu kandidata
  Upišite se u bazu kandidata i stvorite sebi mogućnost informisanja o najnovijim slobodnim radnim mestima. Upis u bazu kandidata je besplatan. Kontaktirajte nas i dogovorite se za intervju. Ukoliko vaš profil odgovara navedenom opisu, naše kolege konsultanti će vas kontaktirati i dogovoriti naredne korake.
 3. Obaveštavamo vas o prilikama
  Ukoliko ste prijavljeni u našoj bazi a mi imamo slobodno radno mesto koje odgovara vašem obrazovanju i iskustvu, kontaktiraćemo vas i obavestiti o prilici za zaposlenje.
 4. Savetujemo
  Dobro poznavanje situacije na tržištu rada i pozicija lidera na tržištu u oblasti HR-a, omogućuju nam da vam pružimo odgovarajuće savete. Možemo vam ponuditi korisne informacije iz područja zapošljavanja a posebno vas možemo usmeriti ukoliko ste prvi put u potrazi za poslom.
 5. Povezujemo kandidate i kompanije
  Zbog dobrog poznavanja tržišta kao i naših klijenata i njihovih potreba, možemo vas uputiti i povezati sa željenim poslodavcima.
 6. Mladim osobama koje se susreću s tržištem rada nudimo različite mogućnosti usmeravanja
  Kroz projekat Way to Work, mladim osobama dajemo priliku za usavršavanjem svojih veština kroz brojne radionice i predavanja koje organizujemo tokom godine.