CEO for one Month ove godine je postao Maresel Hren!

Blog Objavljeno:  03.06.2022

Marsel je bio najuspešniji učesnik u online CEO1M Bootcamp-u, gde se takmičio sa još osam kandidata iz Slovenije, Srbije i Mađarske. Konačna odluka nije bila teška odluka. CEO for one Month za region Adriatik i Mađarska odneo je student ekonomije.

Ko je Marcel Hren?

Uprkos mladosti, Marsel je već stekao dosta poslovnog iskustva radeći u raznim kompanijama i sa sopstvenim preduzetničkim težnjama. Sa 15 godina naučio je da kodira, napravio je svoju prvu mobilnu aplikaciju i u naredne četiri godine postavio nekoliko onlajn prodavnica koje su bile prisutne na evropskom tržištu. Sva stečena znanja sprovodi i u svojoj digitalnoj agenciji Bitslice, gde proizvodi prilagođene sajtove za mala i srednja preduzeća.

Pored digitalnog sveta, veoma je aktivan i u sektoru privatnog kapitala, gde su on i njegov tim zajedno radili na tome da prikupe milione evra investicija u nekoliko start-apova, a on stalno traži nove investicione mogućnosti. On je takođe stručnjak za procenu vrednosti u Alita Kapitalu, gde učestvuje u pružanju detaljnih procena start-apova.

Ove godine je diplomirao i na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani sa najboljim uspehom u generaciji, a potom planira da nastavi master studije u inostranstvu.

 

Osećanja i očekivanja kada pobediš?

Postati Adecco CEO1M je definitivno ostvarenje sna za mene. Pratim ovaj program već nekoliko godina i uvek sam zamišljao koliko bi neverovatno bilo kada bih jednog dana dobio priliku da zakoračim u cipele tako važne uloge generalnog direktora Adecco regiona, i prosto sam presrećan što se to dogodilo. Verujem da će ovo iskustvo biti izuzetna prilika da postavim mnogo pitanja i steknem razna znanja o vođenju velike korporacije, ali istovremeno upoznajem mnogo pojedinaca. Nadam se da ću doprineti i nekim idejama i sugestijama koje sam stekao u svom radu.

Na kraju, mogu da kažem da sam izuzetno počastvovan i ponosan na sebe što je Adecco tim video i identifikovao nekoga ko će moći da preuzme glavnu ulogu u programu CEO na mesec dana. Jedino što mogu da kažem je da vam se zahvaljujem na samopouzdanju i da sam oduševljena rezultatima i uzbuđena zbog posla koji će uslediti.

 

Adecco CEO1M winner for claster Adriatic and Hungary

Takođe, na ovom linku možete da pogledate iskustva naših predhodnih predstavika ovog programa.