Usluge

Naše usluge

Veliki izbor slobodnih radnih mesta Posetite stranicu https://www.adecco.rs/radna-mesta/ budući da na njoj svaki dan ažuriramo listu novih slobodnih radnih mesta i objavljujemo aktuelne oglase. Pronađite odgovarajuću poziciju te se prijavite

 1. Veliki izbor slobodnih radnih mesta
  Posetite stranicu https://www.adecco.rs/radna-mesta/ budući da na njoj svaki dan ažuriramo listu novih slobodnih radnih mesta i objavljujemo aktuelne oglase. Pronađite odgovarajuću poziciju te se prijavite na jedan od bezbroj načina navedenih u oglasu.
 2. Nudimo vam upis u Adecco bazu kandidata
  Upišite se u bazu kandidata i stvorite sebi mogućnost informisanja o najnovijim slobodnim radnim mestima. Upis u bazu kandidata je besplatan. Kontaktirajte nas i dogovorite se za intervju. Ukoliko vaš profil odgovara navedenom opisu, naše kolege konsultanti će vas kontaktirati i dogovoriti naredne korake.
 3. Obaveštavamo vas o prilikama
  Ukoliko ste prijavljeni u našoj bazi a mi imamo slobodno radno mesto koje odgovara vašem obrazovanju i iskustvu, kontaktiraćemo vas i obavestiti o prilici za zaposlenje.
 4. Savetujemo
  Dobro poznavanje situacije na tržištu rada i pozicija lidera na tržištu u oblasti HR-a, omogućuju nam da vam pružimo odgovarajuće savete. Možemo vam ponuditi korisne informacije iz područja zapošljavanja a posebno vas možemo usmeriti ukoliko ste prvi put u potrazi za poslom.
 5. Povezujemo kandidate i kompanije
  Zbog dobrog poznavanja tržišta kao i naših klijenata i njihovih potreba, možemo vas uputiti i povezati sa željenim poslodavcima.
 6. Mladim osobama koje se susreću s tržištem rada nudimo različite mogućnosti usmeravanja
  Kroz projekat Way to Work, mladim osobama dajemo priliku za usavršavanjem svojih veština kroz brojne radionice i predavanja koje organizujemo tokom godine.