Adecco region Adriatic i Mađarska ima novu generalnu direktorku

Novosti Objavljeno:  13.01.2021

Jelena Žikić je od ovog meseca na čelu novooformljenog Adecco regiona Adriatic i Mađarska.

Zadovoljstvo nam je što ovu godinu možemo da započnemo ovom važnom promenom u menadžmentu našeg regiona.
Jelena Žikić, dosadašnja regionalna HR direktorka, zauzela je vodeću ulogu kao prva žena na ovoj poziciji u Adecco Istočnoj Evropi i MENA regionu. Ona će upotrebiti svoje široko iskustvo iz FMCG industrije, bankarstva, telekomunikacija, bezbednosti i HR rešenja kako bi učvrstila poziciju naše kompanije kao biznis lidera u regionu. S obzirom na to da je Jelena do sada vodila internu HR zajednicu, jedinstvena prilika za poslovni rast pruža se svim stejkholderima.

Srećna sam što imam priliku da prihvatim ovaj izazov u uzbudljivom trenutku za Adecco i svet rada koji se menja. Adecco je kompanija sa snažnim vrednostima, talentovanim profesionalcima i zdravom organizacionom kulturom. Tokom dosadašnje karijere radila sam u industrijama koje su doživele značajne promene i trenutni fokus je na redefinisanju budućnosti rada. Pravo je vreme da budemo deo HR industrije i učestvujemo u ovoj promeni. Radujem se predstojećem iskustvu i nadogradnji sjajnog posla koji su moje kolege do sada uradile.” – istakla je Jelena u osvrtu na novi korak u ovom profesionalnom putovanju.

Veliko nam je zadovoljstvo što se na ovoj poziciji nalazi osoba koja prikazuje ovakvu posvećenost i uklapa se u sve vrednosti Adecco grupe. Očekujemo i radujemo se veoma produktivnoj 2021!