Experience work day 2019

Novosti Objavljeno:  02.10.2019

Otvaramo vrata Adecco kompanije i zapošljavamo ili obučavamo sve prisutne kandidate

Bilo da tražite posao, želite da unapredite svoj CV ili komunikacione veštine, ili samo želite da vidite kako izgleda raditi u jednoj od svetskih kompanija – naš projekat Experience Work Day je nešto što ne smete propustiti.

18. oktobra, od 13.00 do 18.00h Adecco Grupa u okviru Experience Work Day projekta širom sveta otvara vrata svojih poslovnica za sve one koji žele da, uz pomoć naših HR eksperata, pronađu svoj put do idealnog posla.

Nekada nije lako doći do posla iz snova, i mi to znamo. Ukoliko tražite nove poslovne prilike, ili želite da se informišete o trenutno otvorenim konkursima, pozivamo vas da se na licu mesta prijavite za posao i obavite intervju sa našim regruterima. Ponesite svoj CV i, pored toga što možete pronaći idealan posao, možete dobiti i kvalitetno profesionalno usmeravanje. Nakon svakog obavljenog intervjua, od naših Adecco eksperata dobićete povratne informacije i savete kako da poboljšate svoju radnu biografiju i motivaciono pismo, zatim kako da se najbolje predstavite na svakom razgovoru za posao.

Naš cilj je da svima obezbedimo širi pogled na spisak mogućnosti za buduću karijeru. Iz tog razloga pripremamo i razvnovrsne radionice:

  • uputstva za kreiranje kvalitetne radne biografije,
  • saveti za intervju,
  • pomoć pri odabiru odgovarajuće pozicije i sl.

Vrata naših kancelarija su tog dana širom otvorena za sve, i dajemo vam mogućnost da prošetate našim radnim prostorom, osetite sjajnu atmosferu Adecco tima, popričate sa bilo kim od naših kolega i pitate sve što vas zanima.

Radujemo se što ćemo vam preneti svoja iskustva, i pripremiti vas za put do prvog ili pravog posla.

 

Lokacije:
Beograd
Vladimira Popovića 40

 

Niš
Generala Milojka Lešjanina 8

 

Novi Sad
Sremska 2A, I / 7

 

Kragujevac
Svetozara Markovića 10