Otvaramo vrata svojih poslovnica za sve zainteresovane studente

Novosti Objavljeno:  26.03.2018

Adecco Grupa 24. aprila u okviru projekta #ExperienceWorkDay širom sveta otvara vrata svojih poslovnica za sve zainteresovane studente koji žele da, uz pomoć naših HR eksperata, nađu svoj put do posla.

Nekada nije lako doći do posla iz snova. I mi to znamo. Zato će vam Adecco eksperti pomoći da sredite biografiju i motivaciono pismo. Pored toga, spremili smo HR radionice kako bismo vas pripremili za vaš prvi razgovor za posao. Saznajte koja su to najčešća pitanja na razgovorima za posao, zašto je bitno da imate sređenu biografiju, ali i kako se gradi reputacija na društvenim mrežama. Pored Adecco kolega, sa nama će 24. aprila biti i naši klijenti koji će vam preneti svoja iskustva i pripremiti vas za put do prvog posla.

Ukoliko ste zainteresovani da 24. aprila u okviru projekta #ExperienceWorkDay posetite naše poslovnice u Beogradu, Kragujevcu i Nišu prijavite se na e-mail info.srbija@adecco.com i naše kolege će vas kontaktirati za učešće u ovom sjajnom projektu. Prijave su otvorene do 19. aprila.

Radujemo se da vam pokažemo put do posla!

Vaš Adecco tim