Pokaži svoj direktorski stav – prijavi se na CEO for One Month program

Novosti Objavljeno:  05.02.2019

Prvi zamah u poslovni svet ume da bude težak, ali zašto onda ne bi krenuo/la od vrha? Nudimo ti priliku da prošetaš u direktorskim cipelama ceo mesec. Bez šale.

Imaš li stav, viziju i želju, ali nemaš iskustva?

Ako je odgovor na sva četiri pitanja „da“, Adecco Group ti nudi jedinstvenu priliku da na samom početku svoje karijere dobiješ podršku i savete iz prve ruke. Program „CEO for One Month“ daje mogućnost ambicioznim mladim ljudima kao što si ti da tokom jednog meseca rade rame uz rame sa regionalnim direktorima Adecco grupe. Pored sjajnog teorijskog iskustva koje ćeš steći, operativno znanje će ti dati vetar u leđa i praksu u poslovnom svetu kakvu nisi mogao/la ni da zamisliš.

Nakon regionalnog programa, ako se pokažeš kao pravi lider – a verujemo da hoćeš, tvoja praksa se nastavlja u Bootcamp-u, gde ćeš se zajedno sa svojim kolegama iz drugih zemalja boriti za najprestižniju poziciju – CEO of The Adecco Group! Kao CEO ćeš provesti još mesec dana sa Alainom Dehaze-om, generalnim direktorom Adecco grupe, ali i 15.000 € kao dodatnu podršku.

Prijave na linku ispod će biti otvorene od 5. februara, a poslednji rok za prijavu je 16. april. U globalnoj akciji CEO for One Month, koja se održava već sedmu godinu zaredom, učestvovaće preko 45 zemalja, od kojih će se „top 10“ finalista izboriti za svoju poziciju u Bootcamp-u. Imaš li stav, viziju i želju?

PRIJAVI SE