POSTANI CEOforOneMonth – PRIJAVE SU OTVORENE

Novosti Objavljeno:  12.12.2019

Neka ti lideri današnjice pomognu da postaneš lider budućnosti!

Da li se pri ostvarenju svojih snova vodiš onom starom „Korak po korak“ ili želiš sve odmah?
Šta ako ti kažemo da ti nudimo priliku da u startu preskočiš nekoliko koraka i započneš svoju karijeru od samog vrha – kao direktor multinacionalne kompanije Adecco Group?Koliko neverovatno ti to zvuči?

Ako je za tebe sasvim prirodno da motivišeš druge, navodiš ih na akciju, da se boriš za svoju viziju i mesto onda si budući lider i idealna osoba za naš program CEO for One Month.

Adecco Group ambicioznim mladim ljudima kao što si ti nudi jedinstvenu priliku da tokom jednog meseca prošetaju u direktorskim cipelama  radeći rame uz rame sa našim regionalnim direktorima, uz svu njihovu podršku. Steći ćeš sjajno teorijsko iskustvo i operativna znanja, što je praksa zahvaljujući kojoj ćeš lansirati svoju karijeru u sam vrh i koja će ti otvoriti brojna vrata korporativnog sveta. Nakon mesec dana programa na nacionalnom nivou primićeš i platu direktora.  Želimo da budeš najbolja verzija sebe i zato ćemo unaprediti tvoj karijerni potencijal kako bismo zajedno oblikovali poslovni svet budućnosti. Zajedno, jer verujemo da ćemo i mi od tebe naučiti mnogo toga.

Ako se u tom periodu pokažeš kao pravi lider, u šta ne sumnjamo, nastavićeš praksu u Boothcamp-u gde ćeš se zajedno sa kolegama iz drugih zemalja boriti za najprestižniju poziciju – CEO of the Adecco Group! Još mesec dana provešćeš sa generalnim direktorom Adecco Grupe, Aleinom Dehaze-om, i kao dodatnu podršku dobićeš još 15.000€!

Kako možeš da uvidiš svoj pravi potencijal ukoliko ne pokušaš? Ponekad su one odluke na koje se ne usuđujemo baš one koje nam menjaju život na bolje. Usudi se da oblikuješ svoju budućnost i prijavi se sada.

Prijave na linku ispod biće otvorene do 27. februara 2020. godine. Da li si ti naš budući lider?

Koraci u prijavi:

  • REGISTRACIJA:

https://www.ceoforonemonth.com/ceo-for-one-month-phase01/

  • SELEKCIJA:

Od 2. marta do 30. aprila odvijaće se proces selekcije. Tokom ovog perioda deset najboljih kandidata učestvovaće u mini bootcamp-u gde će imati priliku da se dokažeš i izboriš za mesto.

  • PROGLAŠENJE CEO for One Month za Srbiju:  maj
  • PRAKSA: maj – jul

Radićeš zajedno sa CEO-ima u Srbiji, ići ćeš na sastanke, prezentovati projekte i pre svega učiti od najboljih!

  • GLOBAL TEAM SELEKCIJA: jul – avgust
  • PROGLAŠENJE 10 FINALISTA: avgust
  • GLOBALNI BOOTCAMP: avgust
  • PROGLAŠENJE GLOBALNOG CEO-a: avgust
  • PRAKSA GLOBALNOG CEO-a: avgust – septembar