Započnite svoju karijeru: Pridružite nam se na Experience Work Day webinarima

Novosti Objavljeno:  11.10.2021

Pridružite nam se u sredu i četvrtak, 20. i 21. oktobra, na online webinarima u okviru globalnog događaja za mlade #ExperienceWorkDay.

Šta je zapravo #ExperienceWorkDay?

To je globalni događaj koji organizuje Adecco grupa širom sveta i namenjen je svim mladim ljudima koji započinju svoju karijeru i traže informacije o tržištu rada, zapošljavanju, veštinama i još mnogo toga. Adecco otvara virtuelna vrata u svet zapošljavanja jer želimo da pomognemo mladim ljudima na putu do prvog posla. U okviru događaja pripremamo seriju webinara sa različitim temama, kojima se možete pridružiti jednostavnom prijavom.

Kako da se prijavim za #ExperienceWorkDay?

Ako želite da se prijavite za webinare koji će se globalno održati od 20. do 21. oktobra, jednostavno kliknite na link. Otvoriće se web stranica na kojoj možete da se prijavite za događaj. Kada se registrujete primićete mail sa potvrdom zajedno sa Microsoft Teams linkovima koji će vam omogućiti pristup webinarima.

Šta mogu da očekujem od predavanja na #ExperienceWorkDay?

U okviru regiona Adriatic i Mađarska ove godine smo za vas pripremili 3 zanimljiva webinara na temu preduzetništva, izbora studija i razvoja veština. Webinare će voditi naše kolege iz Slovenije, Srbije i Rumunije, a svi webinari će se održati na engleskom jeziku. Kalendar naših webinara možete pogledati u nastavku. Pozivamo vas da se prijavite i pitate nas sve što vas zanima u vezi sa događajem!

Kalendar webinara u našem regionu:

  1. oktobar

15:00 – 16:00 | Entrepreneurship under 30. The basics – Cristian Pantir

  1. oktobar

15:00 – 16:00 p.m. | My study field. Is it worth pursuing it? – Mirela Kurt

16:30 – 17:30 p.m. | How to train yourself. Skills building – Sasa Zerajic

Ne propustite važne informacije o tržištu rada i prijavite se!