O nama

Društvena odgovornost

Rad je središte Adecco-ovog poslovanja i naših aktivnosti. Adecco u Srbiju učestvuje u globalnim inicijativama koje pomažu kandidatima u sticanju kompetencija koje im povećavaju mogućnosti zaposlenja.

CEO for One Month

Adecco pruža mogućnost mladim i ambicioznim osobama da postanu CEO for 1 Month i na mesec dana budu desna ruka direktora Adecco-a u Srbiji, uz čije stručno mentorstvo mogu iskusiti kako je to voditi tim i ostvarivati zadate ciljeve.

 

Way to Work

U sklopu naše globalne inicijative Way to Work, želimo pomoći mladima da pronađu svoj put ka zaposlenju, davajući im smernice u potrazi za poslom i pružajući im radno iskustvo pomoću kojeg će započeti karijeru. Dobro poznajemo svet rada i to znanje želimo da podelimo sa osobama kojima je najpotrebnije.

Experience work day

Experience work day je jedinstvena prilika za mlade da nam se pridruže u našim kancelarijama i da na pravom mestu saznaju odgovore na pitanja vezana za traženja posla, pisanje CV-a, predstavljanje na razgovoru za posao i sva druga područja u kojima ih Adecco može usmeriti na putu profesionalong razvoja.

 

 

Adecco Experience

Kao globalni lideri i stručnjaci u svom poslu, ne želimo da dozvolimo da nedostatak iskustva odigra ulogu u profesionalnom razvoju mladih osoba. Iz tog razloga, kroz program Adecco experience pružamo mogućnost mladima da se kroz stručno vođstvo naših konsultanata pripreme za tržište rada i izazove na koje će tamo naići.

 

Win for Youth

Win for Youth je projekat globalne inicijative u sklopu koje Adecco kolege učestvuju u sportskim aktivnostima pri čemu za svaki pređeni kilometar Adecco uplaćuje sredstva fondacijama za obrazovanja mladih. Kroz zajednički timski duh među kolegama, projekat svake godine broji sve više zainteresovanih.

 

Athlete career programme

Athlete career odnosno program „Karijera posle sporta“  pokrenut je 2005. godine od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta i Adecco Grupe. Ovaj program pomaže vrhunskim sportistima da uspešno prevaziđu prelaz od bavljenja sportom do nove karijere kroz profesionalni razvoj i pronalaženje posla. Tri noseća stuba – obrazovanje, životne veštine i zapošljavanje obezbeđuju bolju platformu koja će zadovoljiti potrebe elitnih sportista tokom trajanja njihovih sportskih karijera kao i posle njih i pružiti im šansu da budu uspešni u svakoj fazi svog života.