Selekcija, regrutacija i treninzi

Tržište rada se stalno menja. Bitka za talente se nesumnjivo zaoštrava. Ljudi su najveća prednost koju možete ostvariti u odnosu na konkurente. Radimo sa vama na headhuntingu i regrutaciji pojedinaca koji donose dodatnu vrednost vašem poslovanju.

Naši headhunteri i regruteri, koji su specijalizovani za različite industrije, će pronaći najbolje kandidate za vas i proveriti njihovu motivaciju i veštine. Fokusiranim oglašavanjem pronalazimo retke talente koji su potrebni vašoj kompaniji.

Zahvaljujući bogatom iskustvu na domaćem tržištu, našem profesionalnom timu i razvijenoj nacionalnoj mreži, regrutacija relevantnih kandidata se odvija u najkraćem vremenskom roku.

Pored toga, naš bogat program treninga i procena može vam pomoći da unapredite veštine zaposlenih i razvijete svoj tim u skladu sa promenama na tržištu.

Usluge:

  • Pretraga i selekcija (Executive search)
  • Analiza plata i istraživanje tržišta
  • Psihološki testovi i assessment centri
  • Hogan, SHL i Xpert testiranje

Šta dobijate s nama?

Pristupi izuzetnoj bazi talenata

Bogata mreža kandidata iz cele države omogućava nam da efikasno pronađemo najkvalitetnije talente koji će se uklopiti u vaše zahteve.

Lokalnog partnera koji deluje globalno

Mi smo lider na međunarodnom tržištu. Prisutni smo u više od 60 zemalja širom sveta, što nam omogućava da brzo identifikujemo i prilagodimo se svetskim trendovima.

Bezbrižan proces

Mi brinemo o celom procesu, od savetovanja naših iskusnih konsultanata i kreiranja opisa posla, do procene, odabira, zapošljavanja i brige nakon zaposlenja.